Fabulash brows

Hi beauty, welcome!Wimperextensions

Iedere vrouw droomt van mooie lange wimpers met volume. Wimperexstensions zijn daar de oplossing voor.

Met een speciale wimper lijm worden de extensions haren op de natuurlijke wimper aangebracht. Omdat ormaldehyde-vrije lijm zacht en flexibel blijft wordt er geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimpers.

Wimperextensions zijn permanent gekruld en waterbestendig. Dan heeft u geen last meer van uitgelopen mascara en scheelt het veel tijd in de ochtend. Doordat de haren dikker en langer zijn dan de natuurlijke wimper krijgen uw ogen een mooie open blik.

Wimperextensions blijven 2 tot 5 weken zitten . Na 5 weken zult u geheel wimperextensions vrij zijn. Wil u van uw wimperextensions blijven genieten? Dan raad ik u aan om na 2 weken deze op te vullen. Zo kunt u van uw wimperextensions blijven genieten.

One by one Nieuwe set €49,50

Opvullen 2 weken €27,50

Opvullen 3 weken €37,50


Volume Nieuwe set €69,50

Opvullen 2 weken €37,50

Opvullen 3 weken €47,50

Opvullen na 3 weken dat kan, dan betaald u een nieuwe set.


Lashlift

ist u een krul in uw wimper en vallen ze niet op door te weinig pigment? Of bent u allergisch voor wimperextensions, dan is Lash Volume Lifting ( LVL) de oplossing.


LVL is een behandeling om uw eigen wimpers te laten krullen, glanzen, dikker te laten lijken zonder daar mascara of wimperextensions bij te gebruiken. De wimpers worden optisch verlengd, om een sprekende blik te krijgen. Tijdens de behandeling worden ook de wimpers geverfd zodat ze donkerder van kleur worden en meer zullen opvallen.


De LVL techniek is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Bij LVL worden de wimpers gelift door silicone pads. Door deze pads kunnen de haartjes niet beschadigd raken en word het mogelijk om alle haartjes te behandelen met een speciaal ontwikkelde vloeistof. LVL is toepasbaar op alle wimper soorten, zowel korte als lange wimpers.


Graag zonder (waterproef)  mascara naar de afspraak komen.

Lashlift Incl verven €50,00

lashlift Excl. verven €45,00